23 Eylül 2012 Pazar

PAZAR KAHVALTISI





9 Eylül 2012 Pazar

KOZALAK TATLISI

MALZEMELER:
  • 250 gr mısır gevreği
  • yarım paket sanayağ
  • 2 tane metro çikolata
  • 3 kaşık bal
  • Sanayağı erittikten sonra metroları kırıp içine atın.Eridikten sonra içine balı ilave edin.Sonra mısır gevreklerini de ilave edip ,iyice karıştırın.Karıştırdıktan sonra limon sıkacağının arkasına kaşıkla doldurup bastırın.Ters çevirip çıkarın.Hemen şekli vermek lazım soğuyunca dağılabilir.Afiyet olsun.
  • Bu tatlıyı yapan arkadaşım Ayin'e teşekkürler.Ellerine sağlık.

ÇİN PİLAVI

  • Pirinçleri normal pilav yaptığımız gibi sıcak suda beklettikten sonra ,pilavı yapın.Tamamen soğumasını bekleyin.Soğuduktan sonra içine ;garnitür,konserve mısır,kornişon turşu,bol dereotu koyup karıştırın.Afiyet Olsun.
  • Bu salatayı yapan arkadaşım AYLİN'E teşekkür ederim.Ellerine Sağlık...

GELİBOLU


ÇANAKKALE



HAMSİ PİLAVI

DOĞUM GÜNÜ MENÜMÜZ







KÜÇÜK KIZIMIN DOĞUM GÜNÜ